Viral Friday: Stanislav Hyves Campagne

Viral Friday: Stanislav Hyves Campagne
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Stanislav Hyves Campagne. Een week na het verschijnen van de 'Veilig Internet' campagne van het ministerie van Justitie op Hyves zijn geweldige resultaten geboekt. Op plek 2, Do You Wanna Date My Avatar. The Guild is een 'sitcom webserie' over een groep online gamers, 'The Knights of Good', en vier dagen geleden brachten ze een muziek video uit. COW Taster 001 maakt de top 3 deze week compleet. COW Taster 001 is een vrij schokkende video met beelden van meiden die in een auto-ongeluk terechtkomen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.