Viral Friday: Moon In Google Earth

24 juli 2009, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Moon In Google Earth. Afgelopen maandag vierde Google het veertigjarig jubileum van de maanlanding met de introductie een nieuwe interactieve versie van Moon in Google Earth. Op plek 2, Okinawa Churaumi Aquarium. Een zeer mooie en inspirerende film heeft deze week de harten van velen te pakken genomen: een opname van het Okinawa Churaumi Aquarium in Japan. Today Was A Good Day maakt de top 3 deze week compleet. Onder het SB label produceert Nike verschillende modellen skateboard schoenen (en kleding). Eén van die modellen draagt de naam P-Rod, de bijnaam van Paul Rodriguez, en daar heeft Nike een commercial voor gemaakt.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!