Viral Friday: Ken Block Gymkhana Two

19 juni 2009, 08:34

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de Ken Block met Gymkhana Two. Ken Block, de man achter DC Shoes, weet de onbekende racesport Gymkhana met succes onder de aandacht van het publiek te brengen. Op plek 2, The Portobello Mushroom Burger. De populaire YouTube gebruikers Nigahaga en Smosh bedachten hun eigen Carl’s Jr. Portobello Mushroom Burger commercial. DEADLINE Post-It Stop Motion maakt de top 3 deze week compleet. De Taiwanese Bang-Yao Liu maakte een eerbetoon in stop-motion vorm aan de grote worsteling met een deadline.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!