Mobiele The Hague Festivalsgids informeert Haagse bezoekers

16 juni 2009, 14:29

DEN HAAG, 16 juni 2009 – Verdwalen of hoogtepunten missen tijdens een bezoek aan de Haagse festivals tussen 12 en 28 juni is deze zomer vrijwel uitgesloten. Bezoekers van The Hague Festivals kunnen vanaf nu gratis Nederlandse en Engelstalige informatie over Den Haag en zijn festiviteiten raadplegen op hun mobiel.

XS2TheWorld heeft hiervoor in opdracht van Den Haag Marketing een mobiele applicatie ontwikkeld: The Hague Festivals Mobile Guide. Wethouder citymarketing Frits Huffnagel: “Dit is een mooie aanvulling op de website thehaguefestivals.com en de Festivalkrant, je hoeft alleen maar DENHAAG naar 5040 te sms-en en je ontvangt alles over The Hague Festivals op je mobiel!”

Snel je weg vinden in Den Haag

Naast de festivalagenda bevat The Hague Festivals Mobile Guide allerlei nuttige informatie over Den Haag in het algemeen, zoals adressen van cafés en

restaurants, bezienswaardigheden, hotels, winkels en nog veel meer. Zo kun je snel de plaatselijke hotspots ontdekken en zelfs direct met elke locatie contact leggen, telefonisch, via e-mail of via de website. Bovendien kun je via geïntegreerde plattegronden makkelijk de weg vinden naar de uitgekozen locatie of activiteit.

Vooruitstrevend en actueel

“Met de lancering van de The Hague Festivals Mobile Guide voorziet Den Haag bezoekers op een vooruitstrevende manier van actuele en nuttige informatie”, aldus Sander Munsterman, Managing Director van XS2TheWorld. “ Met de nieuwe mobiele applicatie en de mobiele website die we hebben ontwikkeld, kunnen bezoekers van The Hague Festivals gratis met hun mobiel de stad en de verschillende activiteiten ontdekken. En haal je zoveel mogelijk uit een Haags uit!”

The Hague Festivals

The Hague Festivals is een bundeling van bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag. Van 12 tot en met 28 juni vinden talloze evenementen plaats in Den Haag, zoals Festival Classique, Den Haag Sculptuur, ShoppingNight, Veteranendag, Parkpop en dit jaar Roze Zaterdag. Feel free to celebrate! is meer dan alleen de slogan van The Hague Festivals, het is het besef dat we vrij zijn, vrij om de vrede te vieren. Den Haag als internationale stad van Vrede en Recht doet dit door drie weken lang de meest uiteenlopende activiteiten, evenementen en concerten te bundelen.

Meer informatie is te vinden op de website www.thehaguefestivals.com.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!