Apple’s iPhone 3GS gelanceerd

9 juni 2009, 02:55

{title}

Daar is ie dan, ditmaal mét videocamera (dat mocht ook wel een keer). Gisteren is de iPhone 3GS gelanceerd in San Francisco op de worldwide developers conference. Aan de buitenkant zie je niet veel verandering, aan de binnenkant wel. De ‘S’ in de naam staat voor ‘speed’: deze iPhone zou twee keer zo snel moeten zijn als zijn voorganger. De dataverbinding ondersteunt HSDPA-snelheden tot 7,2 mb/sec. Het OS heeft een upgrade meegekregen die ook beschikbaar komt voor de gewone 3G versie. En ook de batterij zou langer mee moeten. Zie verder: MacWereld, Nu.nl, TechCrunch en iPhoneclub.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

6 Reacties

  media

  Gaan we dan eindelijk een iPhone krijgen waarmee ik een dag kan werken zoder dat ie aan de oplader moet?

  Gezien de belangstelling voor WWDC gister(avond), had ik eigenlijk wel wat spectaculairder nieuws verwacht. Hoe reageerden de hardcore Apple-fans?


  9 juni 2009 om 03:44
  Paul Hottinga

  Op eerste oog niet een hele spectaculaire update. Accu levensduur is wel een enorm pluspunt.

  Upgraden en een nieuw exemplaar kopen is dus niet erg aantrekkelijk.


  9 juni 2009 om 04:53
  Bram Fasseur

  Zojuist in de mailbox: Vandaag bevestigt T-Mobile iPhone3G S, de snelste en krachtigste iPhone van dit moment, op 26 juni 2009 te introduceren op de Nederlandse markt. Meer informatie over prijzen en tariefplannen volgt.


  9 juni 2009 om 06:31

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!