ADV: Co-creation Event

9 juni 2009, 04:55

Op 24 juni vindt het eerste Co-creation Event van Nederland plaats. Bij co-creatie wordt een externe groep mensen, bijvoorbeeld consumenten, betrokken bij het innovatieproces van een product of dienst. Pickwick en Heinz ontwikkelde bijvoorbeeld nieuwe producten middels online co-creatie, en de KLM kwam tot nieuwe inzichten via co-creatiesessies met frequent flyers.

Het event is een initiatief van het bedrijf RedesignMe in samenwerking met innovatienetwerk Syntens en tal van zogenaamde “co-creation facilitators” uit Nederland. Iedereen die in een middag tijd te weten wil komen welke mogelijkheden co-creatie nu echt biedt, kan in een bestek van 5 uur volledig worden bijgepraat.

Het programma combineert inspirerende sprekers van TNO en Sara Lee met een paneldiscussie en workshops. De paneldiscussie wordt digitaal geopend door minister van der Hoeven. Daarnaast zijn er meetingpoints waar bezoekers kennis kunnen maken met de verschillende aanbieders van co-creatie diensten.

Deelnemen aan het event kost slechts 75 euro. Bij aanlevering van een interessante business case waarbij co-creatie een mogelijke toepassing kan zijn, ontvangt je 25 euro korting. Een selectie van de aangeleverde business cases zal mogelijk worden gebruikt tijdens de workshops.

Het Co-creation Event vind plaats op 24 juni van 13.00u tot 18.30u op de High Tech Campus in Eindhoven.

Meer informatie op http://www.co-creationevent.com

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!