Next Night 26 mei “Welcome to Amsterdam”

21 mei 2009, 14:50

{title} Het is inmiddels weer even geleden, maar op 26 mei presenteert Generation Next haar zesde Next Night met als thema “Welcome to Amsterdam”. Steeds vaker zien we dat toonaangevend interactieve bureaus voor Amsterdam kiezen om hun netwerk uit te breiden. Zo mochten wij het afgelopen jaar toonaangevende bureaus zoals Sid Lee, Perfect Fools, De Construct en These Days aan de Amsterdam grachten verwelkomen. En afgelopen week nam het van oorsprong Canadese Taxi het Amsterdamse bureau Ottinoco over. Waarom kiezen deze bureaus nou juist voor Amsterdam? Hun komst legt de lat hoog voor de omringende (en lokale) bureaus. En ze helpen mee om de ambities van Amsterdam te realiseren en de creatieve hotspot van Europa te worden. Genoeg interessante materie voor een interessante discussie!

Programma

We zijn heel blij dat we drie internationale top bureaus hebben weten te strikken voor deze avond. We zullen de avond aftrappen Perfect Fools, bekend van hun award winnende werk voor o.a. H&M, K-Space, Mentos Kisscam en Survivors Interactive. Daarnaast zal het van oorsprong Belgische These Days uit Antwerpen ook acte de presence geven op deze avond. Bekijk hun indrukwekkende showreel of het werk wat zij hebben gemaakt voor Pioneer, Nokia Jealous Computers, Tele Atlas en Project 7:7 (FWA site of the Day). De avond wordt afgesloten door onze eigen nationale trots Achtung! die de Nederlandse eer op internationaal niveau hooghouden. Zij pakte recentelijk weer twee Webby Awards in NYC en hun werk voor O’Neill, Flexa en Volkswagen werd ook beloond met een FWA site of the day. Deze internationale bureaus zullen hun beste en meest innovatieve werk showcasen en vertellen waarom zij nou juist voor Amsterdam hebben gekozen. Natuurlijk wordt de avond ook deze keer weer afgesloten met onze altijd gezellige borrel. Kortom: het beloofd weer een mooie en interessante avond te worden!

Tijd en locatie

De avond vindt plaats op dinsdag 26 mei en gaat om 19.30 uur van start. De locatie is het inmiddels welbekende Pakhuis de Zwijger. Toegang is gratis voor Generation Next leden en aanmelden kan via de site of stuur een mail naar {encode=”evenementen@generation-next.nl” title=”evenementen@generation.nl”}. Er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol is vol! Ben je nog geen lid? Schrijf je dan snel in! Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws over de Next Night, volg ons dan op Twitter!

Ga je als onderneming innovatieve uitdagingen graag aan maar blijft het echte digitaal succesvol nog uit? Niet gek! Het is ingewikkeld en complex om digitale successen te behalen. Uitdagingen die niet met een paar 'buzzwoorden' zijn op te lossen. Een goed team, kennis, gestructureerde werkwijze en techniek zijn de belangrijkste factoren om resultaten te behalen. Groowup en Digital Growth Agency heeft alles in huis om bedrijven en organisaties hierin te ondersteunen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!