Bebook.com Update: Nieuwe versie met WiFi en 3G-verbinding

13 mei 2009, 11:31

Met de enorme belangstelling voor de Kindle 2 en de DX versie werd het tijd voor een preview bij het Utrechtse Bebook. Inmiddels hebben ze meer dan 25000 stuks verkocht en groeien ze op de golven van de Kindle-hype. Deze zomer komt er een mini Ebook (1 inch kleiner) uit voor 199 euro, er komt een always on 3G-versie met aanraakscherm voor €350 zonder abonnementskosten en krijgen alle versies een WiFi update zodat je zonder computer eboeken en rss feeds kunt downloaden. In Nederland beginnen nu retail partners als Libris naast Mediamarkt met de verspreiding. Ook Bol.com is vol energie bezig.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Catharina

  Ik heb al een Bebook. Mooi ding en het grote voordeel van de Bebook ten opzichte van de Kindle is, is dat de eerste open source en drm-vrij is derhalve ook veel meer formaten ondersteund.


  13 mei 2009 om 11:52
  Mark Appel

  Hulde voor deze ondernemers!!!


  13 mei 2009 om 13:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!