Netlog gaat samenwerken met game portal Bigpoint

Netlog gaat samenwerken met game portal Bigpoint

{title}Netlog gaat samenwerken met Bigpoint.com, een va de drie grote gameportals wereldwijd. ‘Netloggebruikers kunnen dankzij de samenwerking het spel Seafight spelen, waarmee spelers onderling zeeslagen uitvechten,’ meldt het persbericht gisteren. In een maand heeft deze realtime game op de Nederlandse, Franse, Duitse en Italiaanse versies van Netlog 70.000 bezoekers getrokken. De samenwerking ziet er tot nu toe ‘veelbelovend uit’ vinden ze bij Bigpoint. Komende maand introduceren Netlog en BIgpoint de game op nog 13 andere talenversies.

Toon Coppens, CTO van Netlog: ‘Games brengen onze community samen, we kijken er naar uit om meer games als Seafight te introduceren op Netlog.’ Het spel Seafight is voorzover ik kan beoordelen door iedereen gratis en overal te spelen. Daarvoor hoef je niet samen te werken met of gebruiker te zijn van een social network als Netlog. Wél interessant dat gameportals op deze manier proberen bereik op te bouwen voor hun spellen.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.