Viral Friday: Shii – The Wii For Women

10 april 2009, 08:15

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Man! Liberation Front met Shii: The Wii For Women. Na de Wii is er nu ook de Shii, een interactieve spelconsole, speciaal voor de vrouw met heel wat leuke games! Op plek 2, Op Zoek naar Maria in Antwerpen Centraal. Ter promotie van het nieuwe VTM programma ‘Op zoek naar Maria’, werden treinreizigers tweeënhalve week geleden op het station Antwerpen Centraal verrast met een ongezien ‘musical’ spektakel. Stop Domestic Violence maakt de top 3 deze week compleet. CUT – the movie is een twee minuten durend voorlichtingsspotje van Women’s Aid met in de hoofdrol de actrice Keira Knightley.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!