• Mobile
    wordt gesponsord door

Jupiler League scoort ook graag op iPhone

Jupiler League scoort ook graag op iPhone

Innovatie is tegenwoordig ook in de van oudsher traditioneel geleide voetbalmarkt een keyword. Normaal gesproken zijn opvallende ontwikkelingen voorbehouden aan clubs uit de Eredivisie en in het bijzonder voor PSV maar de laatste tijd ziet ook de Eerste Divisie onder aanvoering van mediapartner en producent Eyeworks Sport kans om samen met sponsor Jupiler opvallende diensten toe te voegen aan het traditionele media-aanbod. Zag de recent geïntroduceerde website van de Jupiler League er al hoopvol en zeer bruikbaar uit, vandaag annonceerde men de iPhone versie van het geavanceerde matchcenter dat door Eyeworks Sport en Yellow Lemon Tree is ontwikkeld.

{title}

 

Bezoekers van de officiële website van de Jupiler League zijn al wat langer bekend met het unieke aanbod. Op wedstrijddagen alle doelpunten live en gratis te bekijken in het Matchcenter. En dat kan nu ook op de iPhone. Daarnaast biedt Eyeworks, in samenwerking met STATS Europe en de Coöperatie Eerste Divisie, ook alle opstellingen, statistieken, interviews, samenvattingen, nieuws en spelersbiografieën mobiel aan.

Altijd en overal, is het streven van Eyeworks bij het aanbieden van deze mobiele dienst. Naast WIFI zijn de video’s ook via 3G te bekijken. Dus waar de liefhebber van de Jupiler League zich ook bevindt, geen doelpunt blijft -indien gewenst- onopgemerkt. De mobiele website voor de iPhone is te vinden op iPhone site en zal na het toevoegen aan het beginscherm werken als fullscreen applicatie.

De iPhone is sinds zijn introductie inmiddels voor een groot deel verantwoordelijk voor de opmars van mobiele data diensten. Met ruim 100.000 toestellen in Nederland en een stijgend dataverbruik van 3,1 naar 20 terrabyte per week lijkt Apple zijn plek op de Nederlandse markt voor smartphones te hebben veroverd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • If you live in Czech Republic, Belgium, Holland, France, Bulgaria or Portugal, and watch football regularly, please email at .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken), for an interesting opportunity. Thank you.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.