Jupiler League scoort ook graag op iPhone

25 maart 2009, 20:24

Innovatie is tegenwoordig ook in de van oudsher traditioneel geleide voetbalmarkt een keyword. Normaal gesproken zijn opvallende ontwikkelingen voorbehouden aan clubs uit de Eredivisie en in het bijzonder voor PSV maar de laatste tijd ziet ook de Eerste Divisie onder aanvoering van mediapartner en producent Eyeworks Sport kans om samen met sponsor Jupiler opvallende diensten toe te voegen aan het traditionele media-aanbod. Zag de recent geïntroduceerde website van de Jupiler League er al hoopvol en zeer bruikbaar uit, vandaag annonceerde men de iPhone versie van het geavanceerde matchcenter dat door Eyeworks Sport en Yellow Lemon Tree is ontwikkeld.

{title}

Bezoekers van de officiële website van de Jupiler League zijn al wat langer bekend met het unieke aanbod. Op wedstrijddagen alle doelpunten live en gratis te bekijken in het Matchcenter. En dat kan nu ook op de iPhone. Daarnaast biedt Eyeworks, in samenwerking met STATS Europe en de Coöperatie Eerste Divisie, ook alle opstellingen, statistieken, interviews, samenvattingen, nieuws en spelersbiografieën mobiel aan.

Altijd en overal, is het streven van Eyeworks bij het aanbieden van deze mobiele dienst. Naast WIFI zijn de video’s ook via 3G te bekijken. Dus waar de liefhebber van de Jupiler League zich ook bevindt, geen doelpunt blijft -indien gewenst- onopgemerkt. De mobiele website voor de iPhone is te vinden op iPhone site en zal na het toevoegen aan het beginscherm werken als fullscreen applicatie.

De iPhone is sinds zijn introductie inmiddels voor een groot deel verantwoordelijk voor de opmars van mobiele data diensten. Met ruim 100.000 toestellen in Nederland en een stijgend dataverbruik van 3,1 naar 20 terrabyte per week lijkt Apple zijn plek op de Nederlandse markt voor smartphones te hebben veroverd.

Kritische macro kijk op relevante mediaontwikkelingen en aanverwante distributietechnologie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  SoccerJob

  If you live in Czech Republic, Belgium, Holland, France, Bulgaria or Portugal, and watch football regularly, please email at soccerjobs@yahoo.com, for an interesting opportunity. Thank you.


  30 maart 2009 om 07:04
  Snowy

  Elis Flora comentou em 10 de novembro de 2011 às 11:54. Júlia vi que você fez laminha com sombra marrom pra usar como delineador. Da pra fazer com outras cores também? porque afinal, comprar um delineador colorido.. convenhamos, não é uma coisa que a gente vá usar com frenÂÃuªqcia rs


  12 juli 2016 om 01:47

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!