• Mobile
    wordt gesponsord door

Ook een App Store voor Symbian

Ook een App Store voor Symbian

{title}In aanloop naar het Mobile World Congress in Barcelona duiken er nu stevige geruchten op, dat Nokia een App store zal lanceren voor het operating system Symbian. Nokia springt daarmee alsnog op de trein die allang vertrokken is: Apple was eerst, maar Palm, Blackberry en Google gingen de Finse telecomboer al lang voor. Samsung heeft officieel laten weten, een App store voor Symbian te lanceren (UnwiredView: ‘Samsung will also officially launch its own online app store at MWC 2009.’). . Via: Nu.nl, Webwereld, T-Zine. De échte bron is Russisch (bij mij vrij roestig).

Op Mobilecowboys werden de geruchten zondag al opgepikt door Ron Smeets. De analyse op het mobiele broertje van DC was, dat het eigenlijk erg onlogisch is, dat er nu verschillende App stores worden gebouwd in plaats van één voor Symbian. Zal, maar de trend is duidelijk. Voor iedereen een App Store. Zelfs Vodafone heeft er één. Interessante tijden…


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.