Jan Kees de Jager over de financiële crisis en innovatie

6 februari 2009, 08:30

Afgelopen maandag nodigde Jan Kees de Jager een groepje ondernemers uit om te praten over innovatie rondom de belastingen, vooral doelend op het gebruik van nieuwe media. Ik was er bij, en hoorde dat er vanaf maart een begin wordt gemaakt met een persoonlijke internet pagina (PIP). De Jager is een internet ondernemer die met ISM, een bedrijf met zo’n 200 man personeel, complexe sites bouwde voor o.a. Amstel en Heineken: hij weet veel van nieuwe media en internet. Voor het belastingsysteem is hij nu bezig met een nieuwe architectuur waardoor we over 5 tot 10 jaar weer een gestructureerd systeem hebben dat klaar is voor de toekomst.

Ben Woldring was een van de aanwezige ondernemers en gaf zijn oordeel over de connected staatssecretaris. Ik vroeg Jan Kees de jager naar zijn oordeel over de financiële en economische crisis. Wanneer komen we er volgens De Jager weer uit?

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!