T-Mobile G1 preview met 3D film

29 januari 2009, 11:51

Persbericht T-Mobile: ‘Aan de vooravond van de lancering op 30 januari liet T-Mobile het Nederlands publiek op spectaculaire wijze kennismaken met de G1; het eerste toestel gemaakt voor het internet en uitgerust met het Google besturingssysteem Android. Speciaal voor de introductie in Nederland werd een unieke 3D animatiefilm ontwikkeld die werd geprojecteerd op ‘het Witte Huis’ in Rotterdam.’ Zet het geluid maar eens uit. Is er nog beleving, nu? Dacht het niet, en ik zie er geen ruk van.

Misschien komt het door YouTube. Of door de crappy cameraploeg die T-Mobile inschakelde, misschien is het hier beter. Denk dat het live erg gaaf is. Maar ja, 010 is niet om de hoek. Wél heel benieuwd naar wat de G1 gaat doen. Zie ook deze review van de G1 die ik maakte op PressPlay.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Tom Broekhoven

  Ik heb het gezien, en ik was onder de indruk 🙂 Indd een crappy cameraploeg.


  29 januari 2009 om 13:21
  pantaloni

  best geinig toch?


  30 januari 2009 om 05:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!