• Mobile
  wordt gesponsord door

CES 2009 Dag 4: Windows 7, Boxee en heel veel gadgets

CES 2009 Dag 4: Windows 7, Boxee en heel veel gadgets

De laatste dag van CES 2009 heb ik Microsoft Surface en Windows 7 uitgeprobeerd. Windows 7 moet het Vista debacle doen vergeten en alles meteen goed doen, met een focus op gebruiksvriendelijkheid, een beetje zoals Apple! Verder was ik onder de indruk van de open-source media software van Boxee die op Windows, Mac, Linux en zelfs op Apple TV kan werken.

Behalve software waren er natuurlijk ook veel nieuwe gadgets. Zo had Sony een Vaio Life Style notebook die zo krachtig is als een pc maar wel in de handtas van de vrouw moet passen, een nieuwe Cybershot P3 fotocamera met ingebouwde WiFi en de Webbie die het op gaat nemen tegen de Flip video. Samsung gaf een mooie demo hoe het allemaal zonder draden kan door wireless USB te gebruiken en LG liet het definitieve model van de phone watch zien die dit jaar op de markt komt.

Ook kwam ik twee oude bekenden van de NOS tegen; Gerard Dielessen en Roeland Stekelenburg die vertelde over wat we de komende tijd van de NOS mogen verwachten.

Ik heb mijn video weer aangevuld met interessante en leuke video’s over alles wat ik in het filmpje laat zien. Je kan deze bekijken op mijn CES 2009 Dik kanaal.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • In de validate mail vaan Boxee:

  "boxee for Linux is supported on Ubuntu 8.04 (Hardy Heron) or 8.10 (Intrepid Ibex) x86 (not x86_64) operating systems.
  boxee for Mac (Intel based) works on OS X 10.4 (Tiger), 10.5 (Leopard), and AppleTV.
  to install boxee on AppleTV, please see http://howto.wired.com/wiki/Hack_Your_Apple_TV_With_Boxee "

  Werkt dus alleen op Linux / Mac / Apple TV. Windows (nog) niet. Jammer, jammer.

  geplaatst op
 • @Steef Boxee for Windows is alleen beschikbaar als Alpha voor een gesloten groep gebruikers. Volgens mij kan je jezelf via forum.boxee.tv aanmelden om mee te doen. Ze laten steeds meer en steeds vaker gebruikers toe.

  Op de apple tv werkt Boxee in ieder geval erg goed.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.