Viral Friday: Iraqi Journalist Throws Shoes at Bush

19 december 2008, 12:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Iraqi Journalist Throws Shoes at Bush. De Amerikaanse president George Bush heeft tijdens zijn afscheidsbezoek aan Bagdad een paar schoenen naar zijn hoofd geworpen gekregen van de Iraakse journalist Montasser al-Zaidi. Op plek 2, Shanghai Lady Drives Off With Tow Truck. Een Chinese automobiliste weet op ingenieuze wijze te voorkomen dat haar Chevrolet Captiva weggesleept wordt door een takelwagen. Cute Animal Christmas Song maakt de top 3 deze week compleet. The Viral Factory uit Londen maakte in opdracht van BBC Learning een sfeervolle kerstviral met als doel het publiek te stimuleren iets te doen voor de natuur in plaats van op de bank te blijven hangen met de feestdagen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!