Viral Friday: Macy’s Thanksgiving Parade

5 december 2008, 10:30

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Macy’s met Macy’s Thanksgiving Parade. Sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw organiseert warenhuisketen Macy de “Macy’s Thanksgiving Day Parade”, een traditie tijdens Thanksgiving Day in New York. Dit jaar had de warenhuisketen een speciale verrassing in petto voor het publiek. Op plek 2, The Simpsons: Mapple. In The Simpsons zijn nog maar weinig groten der aarde onbespot gebleven. Steve Jobs wist lang de dans te ontspringen, maar afgelopen week moest de Apple oprichter er ook aan geloven. Zune Paint maakt de top 3 deze week compleet. Een spoof video van het duo Sibling Rivalry steekt de draak met het Microsoft’s Zune-Arts program.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!