Concepten voor MarketingfactsTV: Debattle

20 november 2008, 11:19

Deze week wordt er elke dag een videoconcept aan jullie gepresenteerd. De concepten zijn bedoeld voor Marketingfacts TV, dat wij, studenten van de HvA, mee helpen lanceren in januari. Graag ontvangen wij feedback van jullie op de concepten.

Vandaag is het de beurt aan “Debattle”. In dit concept wordt er op een interactieve wijze een Discussie Battle gevoerd. Er wordt een Stelling gelanceerd door de M!tv redactie. Vervolgens reageren er twee wisselende panelleden op deze stelling. Dit gebeurd ook d.m.v. een videopost. De panelleden lokken een discussie uit bij de community en zorgen voor een M!tv waardige discussie bij Debattle.

Ik ben Christopher Marks, ik studeer Interactieve Media aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zet samen met Roxane Kelder, Marcel Jansen, Michiel Essen, Danny Kwaks, Bas Bertens, Erwin Vlaar, Steven Zwarts formats voor Marketingfacts TV op. Hiervoor post ik af en toe een bericht op Marketingfacts zodat we de feedback uit de community kunnen gebruiken bij de productie van onze formats.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!