Viral Friday: Sarah Palin As President

24 oktober 2008, 10:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor TBWA creatieven Steve Yee & Forrest Boleyn en Sean Ohlenkamp van M&C Saatchi met Sarah Palin As President. Het drietal creëerde de website PalinAsPresident.com, een ontdekkingstocht in het Oval Office van Sarah Palin. Op plek 2, The Return Of Terry Tate. Terry Tate, de Office Linebacker uit de fameuze Reebok Superbowl XXXVII commercials, is terug van weggeweest met 3 nieuwe videos! Get A Mac: Bean Counter van Apple maakt de top 3 deze week compleet. Een nieuwe commercial van computerfabrikant Apple spot met de dure advertentiecampagne voor Vista van concurrent Microsoft.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!