• Mobile
    wordt gesponsord door

PICNIC08: Nulaz winnaar Vodafone Mobile Clicks 2008

PICNIC08: Nulaz winnaar Vodafone Mobile Clicks 2008
, Innovader
@vincente

Vrijdagavond 18.30 uur zat een zaal vol bij PICNIC te wachten tot Guy Laurence, de CEO van Vodafone, bekend maakte dat Nulaz de winnaar is geworden van de Vodafone Mobile Clicks 2008. Guy Laurence bleek een enorme showman die uit de Hollywoodwereld komt en kon presenteren als de beste. Amazing voor een CEO van zo’n bedrijf!

De eerste prijs inclusief 60.000 euro ging naar dus naar Nulaz waarvan ik de CEO Michiel Munneke vlak na de bekendmaking interviewde. Met 60.000 gebruikers (3 maanden geleden nog 25.000), heeft Nulaz corperate clients, betalende gebruikers en een groot aantal diensten en vond de jury dit een veelbelovend mobiel social netwerk.

De tweede prijs met 30.000 euro werd TipSpot.nl met een mooi ontworpen goed doordachte mobiele social city guide waarmee gebruikers (mede via hun vrienden) altijd weten welke voor hen relevante evenementen er op dat moment in de buurt zijn.

De derde aanmoedingings prijs met een bedrag van 10.000 euro ging naar de studenten van MapTheGap, met een mobiele location-based service voor het eenvoudig opslaan, uitwerken en delen van ideeën met anderen. Zij moeten hun tomeloze enthousiasme volgend jaar waarmaken tijdens PICNIC 2009!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.