Interview Sander Hoeken (Infocaster) over Biz4Biz

Interview Sander Hoeken (Infocaster) over Biz4Biz

Wie de tv of radio de laatste dagen aan heeft gehad kán het niet ontgaan zijn: Bizner Bank is het mkb-platform Biz4Biz zwaar in de markt aan het zetten. Infocaster maakte het platform, maar was ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwslezer van Nu.nl en de desktopapplicatie van Speurders.nl.

In bovenstaande video geeft oprichter Sander Hoeken tekst en uitleg over Biz4Biz, en praat hij over zijn bedrijf, dat zetelt op de zolder van een café in een 17e eeuws pand op de Korenmarkt in Arnhem.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Leuk en interessant interview Sander en Matthijs!

  Had al eerder een keer mogen meekijken naar de ontwikkelingen van Biz4biz en was onder de indruk van het concept er achter. Deed me erg denken aan Netvibes waarbij als extra de vele sociale netwerkelementen. Ben echter wel benieuwd hoe Bizner denkt die community te stimuleren.

  geplaatst op
 • Btw, waarom staat niet default marketingfacts op die ecommerce tab? ;-)

  geplaatst op
 • We gaan het meteen even oppakken Bizner :-)

  geplaatst op
 • Goed initiatief van Bizner. Compleet nieuw concept voor ondernemers...nog even wennen voor veel van ons...over 2 jaar willen we niet meer zonder. Dank enzo.

  Roland

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.