Emerce eDay: Pitchen voor Marketingfacts

19 september 2008, 04:24

Op eMerce eDay kwamen gisteren toonaangevende sprekers mooie, inspirerende verhalen vertellen. Van die sessie wordt altijd ruim verslag gedaan, maar wat zijn eigenlijk de verhalen van de standhouders die de hele dag hun toko staan te promoten? Geen tijd hebben om naar de sprekers te gaan kijken? Salesgesprekken voeren, zichzelf verkopen? Hierboven een impressie van alle nieuwe marketingbedrijven op Emerce eDay. De opdracht is simpel: pitch je bedrijf in maximaal een minuut op Marketingfacts, het liefst korter. Aan bod komen onder anderen: Rhinofly, Nedstat, PIM, Mangrove, Episerver en DAG. En oja: Adlantic (mijn eigen pitch).

Het strakke camera- en regiewerk alsmede de kekke eindmontage in bovenstaande videoreportage is van Matthijs van den Broek.

Marloes Eshuis werkt als Communicatie- en Recruitmentmanager bij AdLantic Online Advertising, een Online Mediabureau dat reclamecampagnes op Internet verzorgt. Marloes is na haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen in Groningen naar Utrecht verhuisd en werkt sinds maart 2007 bij AdLantic.

Categorie
Tags

7 Reacties

  media

  Leuke video geworden Marloes, moet je vaker doen, top!


  19 september 2008 om 05:04
  mgvandenbroek

  Ja, Marloes. Leuk gedaan. Career move is in de aantocht, duidelijk verhaal. Maar journalisten, die zijn niet te vertrouwen 😉

  Ontopic: Heel apart, we kwamen ook nog een of andere snoeshaan tegen die geen verhaal wilde vertellen voor de camera. Omdat hij er ‘geen zin in had’. Als ik zijn baas was, zou ik hem direct ontslaan. Ben de naam van het bedrijf even vergeten, stonden helemaal aan het eind van de gang, voor de trap naar de wc’s.


  19 september 2008 om 05:43
  Paul Hottinga

  Leuke video geworden, leuk om veel mensen zo aan het woord te laten.


  19 september 2008 om 05:45
  schief

  Leuk gedaan Matthijs en Marloes. Volgende keer zal ik proberen iets minder, euh, te euh, euhen ;-).


  19 september 2008 om 05:50
  mgvandenbroek

  @Roel: Euh….. ja, haha. Ik heb nog wel wat geknipt en geplakt, hoor ;-). Boeit verder niet, gewoon leuk.


  19 september 2008 om 05:54
  schief

  Overigens staat die Mashup nog live, dus laatste foto’s en tweets zijn nog terug te vinden: http://www.edaymashup.nl


  19 september 2008 om 06:01
  Laurens T

  Dit is leuk en moet vaker!


  23 september 2008 om 13:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!