Emerce eDay: Pitchen voor Marketingfacts

Emerce eDay: Pitchen voor Marketingfacts


Op eMerce eDay kwamen gisteren toonaangevende sprekers mooie, inspirerende verhalen vertellen. Van die sessie wordt altijd ruim verslag gedaan, maar wat zijn eigenlijk de verhalen van de standhouders die de hele dag hun toko staan te promoten? Geen tijd hebben om naar de sprekers te gaan kijken? Salesgesprekken voeren, zichzelf verkopen? Hierboven een impressie van alle nieuwe marketingbedrijven op Emerce eDay. De opdracht is simpel: pitch je bedrijf in maximaal een minuut op Marketingfacts, het liefst korter. Aan bod komen onder anderen: Rhinofly, Nedstat, PIM, Mangrove, Episerver en DAG. En oja: Adlantic (mijn eigen pitch).

Het strakke camera- en regiewerk alsmede de kekke eindmontage in bovenstaande videoreportage is van Matthijs van den Broek.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.