Viral Friday: Large Hadron Rap

5 september 2008, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Kate McAlpine met Large Hadron Rap. De wetenschapsjournaliste maakte een informatieve, leerzame en amusante rap over de nieuwe deeltjesversneller van de Europese organisatie voor kernfysisch onderzoek, CERN. Op plek 2, YouTube in 1985. Hoe zou YouTube er 20 jaar geleden uitgezien hebben? YouTube leden BeanerLaRue, XgobobeanX en Nalts stuurden hun bijdrage naar Matt Koval (schrijver van het script), die er een hilarische video van produceerde. I Google Myself maakt de top 3 deze week compleet. I Google Myself is een hilarische en populaire internet parodie video over online dating door schrijver en acteur Erik Weiner uit San Francisco.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!