Beautyblog in tv-commercial Olaz

Beautyblog in tv-commercial Olaz

Victor Peters wees me vandaag op de tv-commercial van Olaz waarin aan het eind wordt verwezen naar Beauty.Blog.nl, de weblog van Monique Lindeboom. De letterlijke tekst in het spotje:

(...) Gespot op Beauty.blog van beautyjournaliste Monique Lindeboom. De nieuwe Regenerist van Olaz, het bewijs dat een heel goed product ook betaalbaar kan zijn. (...)

Prachtig allemaal, maar ik vind de reactie van Peters iets te kort door de bocht. Hij stelt namelijk dat het reclamebureau van Olaz de weblogposting gebruikt als aanbeveling voor het product en dat daarmee is bewezen dat weblogs een steeds belangrijkere plek innemen in het medialandschap. Ten eerste mag een reclamebureau niet zomaar dit beeld en deze tekst gebruiken in de tv-commercial dus daar zal ongetwijfeld contact over zijn geweest met Monique Lindeboom. Ten tweede is het allemaal net iets te mooi om waar te zijn en vraag ik me af in hoeverre Olaz op voorhand een deal heeft gesloten met Monique Lindeboom of Blog.nl. Iemand?


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.