• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Where The Hell Is Matt?

Viral Friday: Where The Hell Is Matt?
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Matt Harding met Where The Hell Is Matt?. Vijf jaar geleden gaf Matt Harding zijn baan op om met het geld dat hij gespaard had de wereld rond te reizen. Tegenwoordig mag hij op kosten van Stridegum op reis, dankzij zijn befaamde dansje! Op plek 2, Ball Girl Makes Incredible Catch. Een ongelofelijke vangbal tijdens de Minor League (honkbal) blijkt een viral video voor sportdrank Gatorade. I'm Voting Republican maakt de top 3 deze week compleet. I'm Voting Republican is de nieuwste politieke hit op YouTube met 2,5 miljoen views, 13.000 comments, 77 videoreacties, 1300 linking blogs en 3784 diggs.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.