Viral Friday: Where The Hell Is Matt?

27 juni 2008, 07:58

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Matt Harding met Where The Hell Is Matt?. Vijf jaar geleden gaf Matt Harding zijn baan op om met het geld dat hij gespaard had de wereld rond te reizen. Tegenwoordig mag hij op kosten van Stridegum op reis, dankzij zijn befaamde dansje! Op plek 2, Ball Girl Makes Incredible Catch. Een ongelofelijke vangbal tijdens de Minor League (honkbal) blijkt een viral video voor sportdrank Gatorade. I’m Voting Republican maakt de top 3 deze week compleet. I’m Voting Republican is de nieuwste politieke hit op YouTube met 2,5 miljoen views, 13.000 comments, 77 videoreacties, 1300 linking blogs en 3784 diggs.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!