Het Financieele Dagblad en Nyenrode werken samen met LinkedIn

18 februari 2008, 06:54

Het Financieele Dagblad organiseert in samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit en LinkedIn de FD Career Challenge 2008.

Voor zover ik weet is het voor het eerst dat LinkedIn als partner wordt betrokken in een campagne. Dit zegt ook Liz O’Donnell, International Director bij LinkedIn in het bericht dat ik afgelopen week ontving: “This is the first cooperation of this sort anywhere in the world. LinkedIn is pleased to be a partner in the FD Career Challenge 2008, which offers a fantastic opportunity for LinkedIn members in the Netherlands, as well as a fantastic opportunity for LinkedIn to work with two of the Netherlands’ premier business brands.”

De FD Career Challenge 2008 is een strijd waarin ambitieuze professionals een Part-time MBA aan de Nyenrode Business Universiteit ter waarde van 46.000 euro kunnen winnen. Om de MBA te winnen moeten de deelnemers eerst drie opdrachten volbrengen. De opdrachten staan in het teken van Personal Branding. De eerste opdracht is lid worden van de FD Career Challenge Group op LinkedIn en drie aanbevelingen (recommendations) van relaties te verzamelen. Na nog twee opdrachten worden 50 personen geselecteerd die tijdens een Mini MBA op Nyenrode strijden om 10 Executive Courses en de Part-time MBA. De MBA bestaat uit 6 modules van twee weken, waarvan twee in het buitenland (Stellenbosch en Kellogg University).

Leuke aktie en ik ben benieuwd of LinkedIn vaker zal worden ingezet voor recruitment- en opleidingscampagnes.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Robert de Boer

  De actie is afgelopen, onderstaande mail is zojuist verzonden aan de deelnemers.

  ————–

  Beste R. de Boer,

  De 50 winnaars van de Nyenrode Mini MBA zijn gebeld. Graag nodigen wij jou en de andere deelnemers uit voor een extra georganiseerde workshop Personal Branding in april. Daarmee willen we het enthousiasme waarmee iedereen heeft meegedaan belonen.

  De uitnodiging versturen we volgende week exclusief aan de leden van de FD Career Challenge LinkedIn groep. Dus zorg dat je lid bent en/of blijft van deze groep als jij de andere deelnemers wilt ontmoeten op deze interessante middag.

  Wil jij niet meer lid zijn van de FD Career Challenge Linkedin groep dan kun je je hier afmelden.

  Namens Het Financieele Dagblad, Nyenrode en LinkedIn bedankt voor je deelname en wellicht tot in april!

  Het FD Career Challenge Team

  Nog vragen? Mail naar linkedin@fd.nl.


  11 maart 2008 om 13:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!