• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Bird Poops Into Reporter’s Mouth

Viral Friday: Bird Poops Into Reporter’s Mouth
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Frumondah met Bird Poops Into Reporter's Mouth. Een Amerkaanse verslaggever ondervindt in zijn reportage aan den lijve de overlast van vinken in de buurt van Detroit. In een kort moment dat de reporter omhoog kijkt wordt hij door de vinken getrakteerd op vogelpoep. Op plek 2, The Vacationeers met Google Maps Gone Wrong. De komediegroep uit Los Angeles hebben een hilarische video gemaakt, omtrent de Street View feature van Google Maps. Bierbrouwer Brewtopia maakt met Slap Corey de top 3 deze week compleet. Vivo Group uit Brisbane bedacht voor het Australische biermerk Brewtopia het spelletje "Slap Corey", naar de feestende tiener uit Melbourne, die twee weken geleden op slag wereldberoemd werd.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Thanks, de viral friday is elke week weer mijn favo post! Zitten weer een aantal erg leuke tussen deze week!

    1, 4 & 6 vind ik zelf erg grappig :)

    geplaatst op
  • Sluit me aan bij Peter, Viral Friday is ook één van mijn favorieten zo aan het eind van de week. Weinig reacties maar gezien aantal views wordt het zeker gewaardeerd!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.