Viral Friday: Bird Poops Into Reporter’s Mouth

1 februari 2008, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Frumondah met Bird Poops Into Reporter’s Mouth. Een Amerkaanse verslaggever ondervindt in zijn reportage aan den lijve de overlast van vinken in de buurt van Detroit. In een kort moment dat de reporter omhoog kijkt wordt hij door de vinken getrakteerd op vogelpoep. Op plek 2, The Vacationeers met Google Maps Gone Wrong. De komediegroep uit Los Angeles hebben een hilarische video gemaakt, omtrent de Street View feature van Google Maps. Bierbrouwer Brewtopia maakt met Slap Corey de top 3 deze week compleet. Vivo Group uit Brisbane bedacht voor het Australische biermerk Brewtopia het spelletje “Slap Corey”, naar de feestende tiener uit Melbourne, die twee weken geleden op slag wereldberoemd werd.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

2 Reacties

  Peter Davelaar

  Thanks, de viral friday is elke week weer mijn favo post! Zitten weer een aantal erg leuke tussen deze week!

  1, 4 & 6 vind ik zelf erg grappig 🙂


  1 februari 2008 om 09:19
  media

  Sluit me aan bij Peter, Viral Friday is ook één van mijn favorieten zo aan het eind van de week. Weinig reacties maar gezien aantal views wordt het zeker gewaardeerd!


  1 februari 2008 om 11:26

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!