Gratis diensten

16 januari 2008, 21:43

Is er iets te verdienen aan gratis? En wat kunnen we allemaal gratis aanbieden en er toch aan te verdienen?

Marco schreef laatst al over Chris Anderson’s presentatie over Free op Nokia world. En via het Long Tail Blog (van diezelfde Anderson) kom ik nu op een wel heel bijzondere dienst om gratis weg te geven: seks.

Bloomberg heeft een stuk over een bordeel in Praag waar de prostituees gratis zijn, mits je het laat webcasten. Er is een markt voor alles dat reality is, zien we aan alle reality soaps en shows, en blijkbaar dus ook voor reality seks.

Het zijn blijkbaar niet alleen de digitale diensten die gratis kunnen gaan en waar we toch nog aan kunnen verdienen. What’s next?

Bas van de Haterd
Professioneel bemoeial bij Van de Haterd Consultancy

Freelance professioneel bemoeial. Kijkt altijd naar het fundamentele probleem, niet de quick fix. Centrale focus zijn de (online) dialogen met klanten, stakeholders, medewerkers en toekomstig medewerkers (afhankelijk van de opdracht). Actief als interim community manager, projectleider voor nieuwe corporate recruitmentsites, adviseur bij verschillende start ups en inspirator m.b.t. de toekomst van werk (de arbeidsmarkt van de 21e eeuw).

Categorie
Tags

2 Reacties

  Petra de Boevere

  Doen niet de meeste mensen aan gratis seks?

  Maar het kan natuurlijk altijd ranziger, was er niet een ADO keeper die ook gratis liet webcasten? Die heeft er volgens mij later een klein beetje spijt van gekregen.


  17 januari 2008 om 12:59
  MaartenThuisen

  Zal er wel druk zijn daar in Praag 🙂


  17 januari 2008 om 17:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!