• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Bill Gates’ Last Day at Microsoft

Viral Friday: Bill Gates’ Last Day at Microsoft
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Bill Gates' Last Day at Microsoft.
Bill Gates hield afgelopen zondag zijn twaalfde en laatste 'keynote speech' op de CES in Las Vegas. Voorafgaand aan zijn openingsspeech liet Gates het publiek een hilarisch filmpje zien, waarin de laatste werkdag van Gates bij Microsoft getoond werd met diverse beroemdheden. Op plek 2, Mark Malkoff Lives in IKEA. Komiek en filmmaker Mark Malkoff zocht een goedkope manier om te overnachten in New York City. Een IKEA winkel in New Jersey bood 'm een week wonen aan. Op MarklivesinIKEA.com is zijn avontuur te volgen. Cloverfield Clues maakt de top 3 deze week compleet. Volgende week vrijdag 1-18-08 gaat de mysterieuze film van J.J. Abrams eindelijk in première. Al geruime tijd doen de wildste geruchten over dit geheimzinnige project de ronde.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


Delen



Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Toch erg benieuwd op basis waarvan jullie deze top 3 bepalen...

    geplaatst op
  • Leuke filmpje die van Bill Gates.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.