Lost Boys neemt Satama over

7 december 2007, 07:15

Het moederbedrijf van Lost Boys (LBI), neemt de Nederlandse tak van het Finse bedrijf Satama over (zie hier het uitgebreide persbericht van LBI). Dat maakten Lost Boys en Satama eergisteren bekend (al op Emerce, hier op DFT).

De overname zou LBI een slordige 8,1 miljoen euro hebben gekost. Beide bedrijven zullen onder één organisatie vallen. Maar, volgens Reclameweek blijven de bedrijven zelfstandig en onder eigen naam opereren.

Satama Nederland is ‘een interactieve marketing, communicatie en design bureau dat concepten en services bedenkt met een sterke user experience,’ schrijft Satama op zijn website. Satama werkt onder anderen voor KPN, UPC, Vodafone en SanDisk. Er werken zestig mensen.

Wie het interview met ex-Lost Boy Michiel Mol (nr.1 quote 500 junior) heeft gemist in mei, leest het op de site van Carp: ‘Ik ben meer een nerd dan een snelle jongen.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!