Blogs in Plain English

1 december 2007, 17:23

Na RSS in Plain English, Wikis in Plain English en Social Bookmarking in Plain English en het in opdracht van Google gemaakte Google Docs in Plain English is er nu (eindelijk) ook Blogs in Plain English.

Ik vermoed dat ook de eerder deze week gepubliceerde video over My location van Google ook een Common Craft product is. Ze drukken een duidelijk stempel op het op simpele wijze online uitleggen van allerlei zaken. What’s next Twitter?

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!