Nu.nl en Buurtlink gaan samenwerken

20 november 2007, 18:43

Vroeg Marco zich begin dit jaar nog af of ilse media de burgerjournalistiek zou laten voor wat het is, een persbericht van vandaag geeft duidelijk antwoord. Nu.nl en Buurtlink gaan samenwerken. Volgens het persbericht steunt Nu.nl de doelstelling van Stichting Buurtlink (verbeteren van de sociale cohesie in Nederland). Nu.nl stelt mensen en advertentieruimte beschikbaar voor het verbeteren en promoten van Buurtlink.nl. In ruil daarvoor biedt Buurtlink informatie over de eigen woonomgeving gebaseerd op postcode.

Ik werkte tien jaar bij de grote uitgevers van Nederland. In 2001 ben ik voor mezelf begonnen, als zelfstandig webmarketeer en freelance auteur. Op internet zijn zoekmachines mijn grote passie. Zo voer ik voor grote en kleine klanten Google AdWords-campagnes. Begin 2005 heb ik Feeder, de Nederlandse RSS zoekmachine, gelanceerd.

Categorie
Tags

3 Reacties

  timan@trebel.nl

  Zou dit een reactie van Ilse zijn op de positie die De Telegraaf inneemt met WUZ.nl?


  20 november 2007 om 18:58
  Rick

  @Timan: Ik wist niet dat WUZ uberhaupt al een positie innam. Hoe zit het overigens met de aangekondigde samenwerking tussen WUZ en Hart van Nederland?


  20 november 2007 om 19:33
  timan@trebel.nl

  @Rick: Als gevolg van de overname van SBS door Prosieben SAT1 is de samenwerking met Hart van Nederland voorlopig in de koelkast gezet. SBS heeft recent bekend gemaakt met MyVideo te starten in 2008. Hierdoor was er op dit moment geen ruimte voor verdere uitwerking van de samenwerking.


  21 november 2007 om 12:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!