VAC: NRC.next zoekt Productmanager Online

15 november 2007, 08:06

NRC.next is hét nieuwsmedium dat voorziet in de informatiebehoefte van de jongere hoogopgeleide nieuwsconsument. nrc.next groeit snel en wil zijn crossmediale positie verder uitbouwen. Daarom is nrc.next op zoek naar een Productmanager Online.

De functie

Als Productmanager Online nrc.next ben je primair verantwoordelijk voor de exploitatie van de website nrcnext.nl. Je belangrijkste taken zijn:

  • initiëren en monitoren van bereiksverhogende marketingacties voor nrcnext.nl (vaak in samenspraak met afdeling marketing en internetredactie nrc.next);
  • bedenken en implementeren van (vernieuwende) crossmediale reclameconcepten voor adverteerders;
  • zoeken naar partnerships met externe partijen om meer bereik, omzet en/of oplage te creëren;
  • signaleren, bijhouden van en rapporteren over nieuwe ontwikkelingen in de markt op het gebied van nieuwe media;
  • doen van verbetervoorstellen voor de website op basis van gebruikerservaringen en marktonderzoek;
  • bewaken van nrc.next look & feel online;
  • fungeren als aanspreekpunt voor de afdeling marketing, (internet)redactie nrc.next en het advertentiebedrijf voor eigen online publiciteit m.b.t. nrcnext.nl.

De eisen

HBO/WO denk- en werkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt goede kennis van internettechnologie en nieuwe media en relevante ervaring in het ontwikkelen en beheren van sites. Je bent creatief, resultaatgericht, zelfstandig en je toont ondernemerschap.

De arbeidsvoorwaarden

Salariëring afhankelijk van leeftijd en ervaring. PCM Uitgevers biedt een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Christian ten Hoope, 010-4066611 of e-mail {encode=”c.tenhoope@nrc.nl” title=”c.tenhoope@nrc.nl”}. Stuur vóór 30 november 2007 je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae naar de afdeling CPA, liefst per e-mail: {encode=”solliciteren@pcmuitgevers.nl” title=”solliciteren@pcmuitgevers.nl”} (vermeld het vacaturenummer VS 07.09 in de onderwerp-regel). Via de gewone post kan natuurlijk ook: PCM Uitgevers, Afdeling CPA t.a.v. Lydia Broekhoff, Postbus 2104, 1000 CC Amsterdam (o.v.v. het vacaturenummer VS 07.09).

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!