2.000.000.000 foto’s op Flickr!

2.000.000.000 foto’s op Flickr!
, ING Groep
@evr

Een mooie foto van een gumtree in Chinatown Haymarket in Sydney geschoten door Yukesmook met een Canon EOS Kiss Digital X op 10 november 2007. Iinmiddels 12.853 bekeken op Flickr en voorzien van 146 reacties. Ongekend populair vanwege het feit dat dit de 2 miljardste foto op Flickr is.

Flickr werd in februari 2004 gelanceerd. In maart 2005 nam Yahoo Flickr over. Nog maar 1,5 jaar geleden werd de 100.000.000-ste foto op Flickr gezet. Met 3 tot 5 miljoen nieuwe foto’s per dag is het duidelijk dat het Flickr-model ongekend populair is. Hoewel ‘all rights reserved’ zijn voor de foto’s van Yukesmook is de foto inmiddels op diverse plekken op internet te zien inclusief het blog van FlickrHQ. Ter compensatie biedt Yukesmook inmiddels de mogelijkheid aan om de foto als kaart te bestellen.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Net als de 1 miljardste is het weer niet echt een topfoto, maar hij heeft toch wat meer dan die foto van een moeder met haar kindje. :)

    Hoewel de foto 'all right reserved' is doet Yukesmook niet moeilijk over plaatsing op andere sites. Ik heb ik elk geval gewoon toestemming van hem gekregen voor het berichtje op mijn weblog. Die heb jij toch ook wel gevraagd na al het gedoe over Cinner vorige week? ;)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.