Open Workshop QR codes

7 november 2007, 14:07

Op donderdag 29 november organiseren Marc Fonteijn (31Volts & Mobile Monday Amsterdam) en ik (MobMinds & Mobile Monday Amsterdam) een open workshop rond QR Codes. Mobiel internet is hot! Maar het kan hotter! QR Codes zijn de fysieke equivalent van de hyperlinks zoals we die allemaal van het internet kennen. Nog even en we “klikken” en “browsen” met z’n allen via onze telefoon door de omgeving! QR Codes hebben in Japan een enorme boost gegeven aan het gebruik van mobiel internet. Hoe lang duurt het nog voordat Nederland volgt en welke bijdrage kunnen wij leveren om dit proces te versnellen?

Doel van de workshop:

* Een tipping-point creëren voor de doorbraak van QR Codes in Nederland!

* Nieuwe inzichten en toekomst scenario’s rond de toepassing van QR Codes in kaart te brengen

Resultaat:

Na de workshop heb je de benodigde inzichten om QR Codes in te zetten; waar, hoe en waarom. Je hebt volop inspiratie opgedaan, nieuwe toepassingen bedacht en je kent de praktijkvoorbeelden om QR Codes succesvol in te zetten.

Voor wie:

Zoals gezegd, we willen de tipping-point voor QR Codes creëren. Iedereen die daar een bijdrage aan wil en kan leveren is welkom! Daarbij zijn organisaties die willen ontdekken hoe ze QR Codes kunnen gebruiken en inzetten extra welkom. De workshop is dus interessant voor:

* Uitgevers / print-media

* Reclame- / communicatiebureau’s

* Mobiele operators

* en verder iedereen die iets met QR Codes heeft..

Wanneer:

Donderdag 29 november van 17:00 tot +/- 19:00 uur (met borrel-afterparty uitloop)

Kosten:

0,- euro

Interesse? Je kan je hier aanmelden.

Raimo (1973), getrouwd en vader van twee dochters en was vóor internet- en UMTS hypes al actief in mobiel. Raimo heeft gewerkt voor Nokia Networks, Nokia Mobile Phones en KPN. Altijd in rollen die gericht waren op innovatie, marketing en sales. Door de jaren heen een sterke visie ontwikkeld over mobiel. Raimo is creatief, strategisch probleemoplossend, gevoelsmens en werkt sterk intuitief. Raimo is partner in SPRXmobile. Hiernaast is Raimo oprichter van Mobile Monday Amsterdam ( www.mobilemonday.nl, 1300+ leden), een netwerkevent voor mobilistas in Nederland. Hij spreekt verder graag over The Mobile Life. Voor meer informatie zie links hieronder: SPRXmobile, Twitter, Del.icio.us, Flickr, , , Email me: info [at] mobminds.com, IM/Gtalk: raimovanderklein [at] gmail.com,

Categorie
Tags

3 Reacties

  Bart Suichies

  Leuk! Ik ben erbij. Mocht je nog businesscases vanuit de uitgevershoek nodig hebben, dan hoor ik het wel.


  7 november 2007 om 15:06
  Sellr.nl

  Er zal ook iemand van ons bedrijf aanwezig zijn. Erg leuk initiatief.

  Sellr.nl brengt QR code voor alle huizen verkopers van Nederland.


  25 oktober 2008 om 13:17
  Raimo

  Het was 2007 en niet 2008 he deze workshop…


  25 oktober 2008 om 15:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!