Google lanceert Nederlandstalig Google AdWords blog

28 september 2007, 09:01

Google Nederland lanceert Nederlandstalig Google Adwords BlogVandaag lanceert Google het Officiële Nederlandse AdWords blog: Inside AdWords. Met dit initiatief wil Google zich rechtstreeks tot haar Nederlandstalige adverteerders richten en hen de mogelijkheid bieden op de hoogte te blijven van de nieuwe mogelijkheden. Dit in navolging op het succes van het Nederlandstalige AdSense blog, dat inmiddels meer dan een jaar bestaat. Naast het op de hoogte houden van nieuwe mogelijkheden, informatie over biedstrategie, het gebruik van Analytics en effectievere advertentieteksten, biedt deze blog de adverteerder vooral tips en trucs om nog meer uit hun AdWords campagne te halen.

Hoewel de kwaliteit van de posts op de Amerikaanse versie bij de lancering in 2005 niet erg hoog was voorziet het blog de laatste tijd in goede informatie. Omdat een flink aantal posts niet van toepassing was op de Nederlandse markt zijn we erg benieuwd naar wat de Nederlandse versie ons zal brengen!

Gemiste kans is dat er geen mogelijkheid staat om te reageren (behalve per e-mail) waardoor er geen discussies gevoerd kunnen worden.

Marketeer voor betekenisvolle bedrijven.

Categorie
Tags

6 Reacties

  Arnoud

  Zeer zeker een gemiste kans dat je niet op een bericht kan reageren. Wat mij betreft mag je het eigenlijk geen blog noemen…


  28 september 2007 om 15:49
  hansslender

  Zeker een gemis als er niet gereageerd kan worden. Lijkt mij lastig een discussie op gang brengen.


  30 september 2007 om 07:20
  Suzan Balk

  Zeker veel handige tips en trucs om nog meer uit AdWords campagnes te halen.


  28 oktober 2007 om 20:16
  Case Stevens Internet Marketing

  Is voor Google een uitstekende manier om spelregels uit te leggen en voor gebruikers de beste informatiebron om aan die regels te voldoen. Win-Win.


  8 januari 2008 om 12:20
  Chris

  Het Google Adwords team is gewoon een stelletje ordinaire dieven. Ik heb mijn account een jaar geleden opgeheven en om een refund van het tegoed gevraagd. Volgens de Adwords overeenkomst heb je daar namelijk recht op. Ik heb ze er nu in een jaar tijd circa 20 keer om gevraagd maar iedere keer komen ze met nieuwe ondeskundige en leugenachtige antwoorden. Waar het op neer komt is: ze betalen je gewoon je geld niet terug. Ondanks dat ze dat wel beloven in de overeenkomst. Gewoon ordinaire dieven dus, het Nederlandse Google Adwords team!


  28 februari 2008 om 20:58
  Kelli

  She brought up Brit Hume and the fact that he got her the job. Then she agreed to discuss the rumor and even exdnepad on it. She was not a victim, as Scott above implies.


  12 juli 2016 om 06:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!