Event spot: mondayatvakzuid

28 september 2007, 06:15

Mondayatvakzuid is een nieuw maandelijks netwerkborrel (geïnitieerd door edividual en Vakzuid) voor alle professionals met een creatieve geest. Dus niet alleen reclamemakers, fotografen en vormgevers, maar ook business-consultants, pr-adviseurs, horeca-ondernemers en marketingmanagers.

Het doel van mondayatvakzuid is om creatief en zakelijk professionals de mogelijkheid te geven nieuwe contacten te leggen. Ideeën op te doen en uit te wisselen. En vooral elkaar te inspireren.

Iedere eerste maandag van de maand is er dus een borrel. De eerstvolgende is a.s. maandag 1 oktober. Van 18:00-22:00 uur in Vakzuid. Lekker informeel en ontspannen. Met DJ’s en een spreker die vol verve en met passie iets vertelt over zijn of haar vakgebied.

Aanstaande maandag zal bv. Albert Boswijk zijn vernieuwende kijk geven op de Experience Economy. Albert Boswijk is onder andere directeur van the European Centre for the Experience Economy en auteur van “The Experience Economy, a new Perspective”.

*Albert Boswijk over de Experience Economy ;

De wereld verandert razendsnel. Consumenten ook. Bedrijven die de aansluiting willen houden, moeten stoppen met voeren van monologen en het pushen van hun producten en diensten. In deze nieuwe eeuw gaat het om het creëren van betekenisvolle belevenissen, waarbij eigen keuzes, zelfsturing en -expressie centraal staan.

Zal kijken of ik hier ook evt. verslag van kan doen voor de geïnteresseerden.

Jason Simmonds
Innovatie Specialist bij coming soon

>> Wie is Jason? <> https://www.tribethinking.com <> jason@tribethinking.com <<

Categorie
Tags

1 Reactie

    Albert Boswijk

    BESTE MARCO, Hoop je vanavond te zien. groet Albert


    1 oktober 2007 om 07:40

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!