PICNIC’07 live te volgen op internet

26 september 2007, 07:22

PICNIC'07 live te volgen op internet

Een groot aantal presentaties van de PICNIC-conferentie wordt live uitgezonden op de website van PICNIC. Als extra service biedt PICNIC bloggers en nieuwssites de mogelijkheid om de live videopresentaties in hun eigen website op te nemen. Weblogs als Marketingfacts (vanaf 14 uur vanmiddag livestream), DutchCowboys, Molblog, Adfoblog en Frankwatching gaan als het goed is hier gebruik van maken de komende dagen.

Daarnaast levert PICNIC een ‘shout box’, waar PICNIC-bezoekers reacties kunnen achterlaten en biedt PICNIC samen met de VPRO een ‘PICNIC aggregator’ waar alle door bezoekers gegenereerde informatie verzameld wordt.

Samen met About:blank is Marketingfacts met een aantal bloggers aanwezig om live verslag te doen van PICNIC ‘07 Bloggers (Un)conference.

Iemand nog meer linktips voor de thuisblijvers?

In bovenstaande foto van schlijper.nl zien we Maarten Lens Fitzgerald (/dutchcowboy), Yuri van Geest (/vangeest), Jim Stolze (/jimstolze), Yme Bosma (/yme) en Roeland van Stekelenburg (/stekel).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

20 Reacties

  Ed

  Er gaat iets niet helemaal goed in Firefox met de html code voor de mediaplayer..


  26 september 2007 om 09:58
  media

  Hmmm, om de één of andere reden lijkt de code niet goed te werken in Firefox maar wel in IE. Ik heb de video tijdelijk naar ‘meer’ verplaatst zodat het niet de homepage verneukt.

  Als iemand een suggestie heeft dan hoor ik het graag!


  26 september 2007 om 10:09
  media

  Volg nu overigens de video; perfect beeld en geluid!


  26 september 2007 om 10:09
  pixites

  ik ben ook binnen via deze site


  26 september 2007 om 10:31
  henkjanwinkeldermaat

  Ik ben het nu ook live aan het volgen. Erg goed! Maar blijft het nog ergens staan? (Met andere woorden, moet ik morgen mijn videocamera thuis laten of toch meenemen.)


  26 september 2007 om 10:36
  Annet

  Wat is het toch een charismatische man, Blaise Aguera y Arcas. Heel erg boeiend.


  26 september 2007 om 10:57
  media

  Graag gedaan Monique 😉


  26 september 2007 om 11:25
  Debbie.B

  hmmm ik ben weer zo’n sulletje die weer niet kan gaan. Druk, druk,druk,druk. Maar gelukkig is er voor iedere probleem een oplossing.


  26 september 2007 om 12:17
  Peter Davelaar

  Yep ik kon helaas ook niet gaan, mooie oplossing dit in ieder geval 🙂


  26 september 2007 om 13:17
  media

  Vandaag zal deze posting bovenaan op marketingfacts blijven staan. Suggesties voor interessante links mbt Picnic 2007 blijven welkom. Zelf zal ik vandaag ook in Amsterdam zijn!


  27 september 2007 om 02:28
  Bas

  Volgens mij zitten meer mensen daar te bloggen dan de conferentie te volgen??!


  27 september 2007 om 07:20
  mark zellenrath

  Picnic ’07 is ook live te volgen op kanaal 11 van UPC Digital TV.

  Dagelijks komen de topsprekers aan het einde van de dag (tussen 6 en 7)bijeen in een discussie-programma dat live uitgezonden wordt. Het Gesprek, de nieuwe interview- en discussiezender die volgende week van start gaat, neemt de gesprekken op en zendt ze binnenkort uit (Het Gesprek komt op o.m. op UPC Digital TV, en vanaf oktober tot medio december op het homeshopping kanaal Live Shop, tussen 19 en 24 uur.)

  Mark Zellenrath


  27 september 2007 om 08:43
  FIC FEC

  Begint steeds meer een onderonsje te worden van een ienie mienie clubje over onbenullige zaken als “is ie in de lucht ?”, hoe groot is jouw scherm…..gee what about the marketing facts, iemand nog een veer..? Oh ja en Marco is in Amsterdam, hang de vlag uit.


  27 september 2007 om 09:06
  Jelmer Voogel

  Kan iemand uitleggen wat ik nu zie? Iemand met een mobieltje aan het filmen?


  27 september 2007 om 10:09
  media

  Jongens, wat zijn we weer negatief. Ik heb gisteren Picnic op afstand via streaming video gevolgd (zowel beeld als geluid was perfect). Vandaag was ik zelf aanwezig in Amsterdam en heb me prima vermaakt. Goede sfeer, lekker weer, leuke mensen gesproken en ook nog een aantal interessante presentaties bijgewoond. Prima congresdag dus.

  Vwb die subsidie, daar heb ik inderdaad ook wel een mening over. Persoonlijk zou ik kiezen voor lagere entreeprijzen zodat we ook de jonge creatieven naar Picnic krijgen. Het is nu vooral de gevestigde orde die kan komen. Maar, het is altijd makkelijk kritiek geven vanaf de zijlijn. Kom met concrete voorstellen zou ik zeggen en wellicht kan de organisatie er volgend jaar wat mee!


  27 september 2007 om 16:51
  Annet

  @Marco

  Ik vond de discussie saai en zielloos. In die zin ben ik het met bovenstaand eens: hoeveel kost het om die mannen op het podium te krijgen en hoe halen wij als kijkers ze er weer zo snel mogelijk vanaf?


  27 september 2007 om 18:17
  media

  Saai en zielloos? Presentatie van Weinberger was top en de discussie was prachtig om te zien (wellicht hielp het dat ik op de eerste rij zat). De discussieleider had wat minder ook zelf een standpunt kunnen innemen. De discussie leidde nu nergens naar toe en ze bleven een beetje hangen op hetzelfde maar wat een vuurwerk. Keene met zijn arrogante houding en zwart-wit visie tegen de gepassioneerde Weinberger. Ik heb in ieder geval genoten.


  27 september 2007 om 18:26
  Annet

  @Marco

  Smaken verschillen nu eenmaal, ik ben blij voor je dat je ervan genoten hebt. Ik vond het saai. Behalve Keene’s scherpe blik, maar die leek zich soms ook uit de discussie terug te (willen)trekken.


  27 september 2007 om 19:24

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!