PICNIC’07 live te volgen op internet

PICNIC’07 live te volgen op internet
, Upstream
@marcoderksen

PICNIC'07 live te volgen op internet

Een groot aantal presentaties van de PICNIC-conferentie wordt live uitgezonden op de website van PICNIC. Als extra service biedt PICNIC bloggers en nieuwssites de mogelijkheid om de live videopresentaties in hun eigen website op te nemen. Weblogs als Marketingfacts (vanaf 14 uur vanmiddag livestream), DutchCowboys, Molblog, Adfoblog en Frankwatching gaan als het goed is hier gebruik van maken de komende dagen.

Daarnaast levert PICNIC een ‘shout box’, waar PICNIC-bezoekers reacties kunnen achterlaten en biedt PICNIC samen met de VPRO een ‘PICNIC aggregator’ waar alle door bezoekers gegenereerde informatie verzameld wordt.

Samen met About:blank is Marketingfacts met een aantal bloggers aanwezig om live verslag te doen van PICNIC ‘07 Bloggers (Un)conference.

Iemand nog meer linktips voor de thuisblijvers?

In bovenstaande foto van schlijper.nl zien we Maarten Lens Fitzgerald (/dutchcowboy), Yuri van Geest (/vangeest), Jim Stolze (/jimstolze), Yme Bosma (/yme) en Roeland van Stekelenburg (/stekel).


Geplaatst in

DelenEr zijn 30 reacties op dit artikel

 • Sanne Walvisch, Nathalie Vervat en David de Boer van Sanoma doe op mediaparade.web-log.nl verslag van Picnic'07 Conferentie.

  geplaatst op
 • Er gaat iets niet helemaal goed in Firefox met de html code voor de mediaplayer..

  geplaatst op
 • Hmmm, om de één of andere reden lijkt de code niet goed te werken in Firefox maar wel in IE. Ik heb de video tijdelijk naar 'meer' verplaatst zodat het niet de homepage verneukt.

  Als iemand een suggestie heeft dan hoor ik het graag!

  geplaatst op
 • Volg nu overigens de video; perfect beeld en geluid!

  geplaatst op
 • Film werkt prima. Op Adfoblog hebben we hem in de rechterbalk gezet, met een toelichting in een blogbericht. Daarin ook maar meteen de vraag of PICNIC nog net zo relevant zal zijn als vorig jaar, toen ik het programma toch echt indrukwekkender vond.

  geplaatst op
 • uwe nu kale RoelandP genereerde voor u THE ABROACATR:

  "a nifty little service that aggregates online publications in forms of blogposts, newsposts, videos, pictures on a specific topic and broadcasts them combined on its twitter-account"

  Maakt gebruikt van diverse rss feeds die op regelmatige basis worden gecheckt en gebroadcast op THE ABROACATR.

  Meer info op: http://todaysart.nl/abroacatr

  geplaatst op
 • ik ben ook binnen via deze site

  geplaatst op
 • Ik ben het nu ook live aan het volgen. Erg goed! Maar blijft het nog ergens staan? (Met andere woorden, moet ik morgen mijn videocamera thuis laten of toch meenemen.)

  geplaatst op
 • Wat is het toch een charismatische man, Blaise Aguera y Arcas. Heel erg boeiend.

  geplaatst op
 • En ik zie de prachtige interactieve sampling intro's van mijn buren Eboman en zijn bedrijf Smadsteck voorbijflitsen. Even in de spotlights zetten, die gasten! ;-)

  geplaatst op
 • Graag gedaan Monique ;-)

  geplaatst op
 • Marco je moet de embed veranderen in :

  <embed name='MediaPlayer' src='mms://streams.hosting.nob.nl/picnic' type='application/x-mplayer2' width='384' height='288' ShowControls='1' volume='-300' ShowStatusBar='0' loop='true' EnableContextMenu='0' DisplaySize='0' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/'></embed>

  dan doet ie het ook goed in firefox

  geplaatst op
 • hmmm ik ben weer zo'n sulletje die weer niet kan gaan. Druk, druk,druk,druk. Maar gelukkig is er voor iedere probleem een oplossing.

  geplaatst op
 • Yep ik kon helaas ook niet gaan, mooie oplossing dit in ieder geval :)

  geplaatst op
 • Dat is geweldig: Marco kijkt live naar PicNic vanaf zijn computer en zij die vooraan in de zaal zitten, kijken alleen maar op hun beeldscherm!

  geplaatst op
 • Je had me later moeten zijn toen we Picnic via een groot scherm hebben bekeken. Perfecte kwaliteit beeld en geluid!

  geplaatst op
 • Vandaag zal deze posting bovenaan op marketingfacts blijven staan. Suggesties voor interessante links mbt Picnic 2007 blijven welkom. Zelf zal ik vandaag ook in Amsterdam zijn!

  geplaatst op
 • Volgens mij zitten meer mensen daar te bloggen dan de conferentie te volgen??!

  geplaatst op
 • Picnic '07 is ook live te volgen op kanaal 11 van UPC Digital TV.
  Dagelijks komen de topsprekers aan het einde van de dag (tussen 6 en 7)bijeen in een discussie-programma dat live uitgezonden wordt. Het Gesprek, de nieuwe interview- en discussiezender die volgende week van start gaat, neemt de gesprekken op en zendt ze binnenkort uit (Het Gesprek komt op o.m. op UPC Digital TV, en vanaf oktober tot medio december op het homeshopping kanaal Live Shop, tussen 19 en 24 uur.)

  Mark Zellenrath

  geplaatst op
 • Begint steeds meer een onderonsje te worden van een ienie mienie clubje over onbenullige zaken als "is ie in de lucht ?", hoe groot is jouw scherm.....gee what about the marketing facts, iemand nog een veer..? Oh ja en Marco is in Amsterdam, hang de vlag uit.

  geplaatst op
 • Kan iemand uitleggen wat ik nu zie? Iemand met een mobieltje aan het filmen?

  geplaatst op
 • Zucht. Ons kent ons... Wordt er zo langzamerhand wel erg moe van... Maarreh, wat mij verbaast... Waarom is die livestream zo ontzettend slecht van kwaliteit? En dat met maar liefst 1,6 miljoen (ja u leest het goed) aan subsidie!?

  Opkopen en sluiten dat Picnic...

  geplaatst op
 • Jongens, wat zijn we weer negatief. Ik heb gisteren Picnic op afstand via streaming video gevolgd (zowel beeld als geluid was perfect). Vandaag was ik zelf aanwezig in Amsterdam en heb me prima vermaakt. Goede sfeer, lekker weer, leuke mensen gesproken en ook nog een aantal interessante presentaties bijgewoond. Prima congresdag dus.

  Vwb die subsidie, daar heb ik inderdaad ook wel een mening over. Persoonlijk zou ik kiezen voor lagere entreeprijzen zodat we ook de jonge creatieven naar Picnic krijgen. Het is nu vooral de gevestigde orde die kan komen. Maar, het is altijd makkelijk kritiek geven vanaf de zijlijn. Kom met concrete voorstellen zou ik zeggen en wellicht kan de organisatie er volgend jaar wat mee!

  geplaatst op
 • Meest interessante discussie vond ik vandaag de discussie tussen Andrew Keen, Walt Mossberg en David Weinberger:

  geplaatst op
 • @Marco
  Ik vond de discussie saai en zielloos. In die zin ben ik het met bovenstaand eens: hoeveel kost het om die mannen op het podium te krijgen en hoe halen wij als kijkers ze er weer zo snel mogelijk vanaf?

  geplaatst op
 • Saai en zielloos? Presentatie van Weinberger was top en de discussie was prachtig om te zien (wellicht hielp het dat ik op de eerste rij zat). De discussieleider had wat minder ook zelf een standpunt kunnen innemen. De discussie leidde nu nergens naar toe en ze bleven een beetje hangen op hetzelfde maar wat een vuurwerk. Keene met zijn arrogante houding en zwart-wit visie tegen de gepassioneerde Weinberger. Ik heb in ieder geval genoten.

  geplaatst op
 • @Marco
  Smaken verschillen nu eenmaal, ik ben blij voor je dat je ervan genoten hebt. Ik vond het saai. Behalve Keene's scherpe blik, maar die leek zich soms ook uit de discussie terug te (willen)trekken.

  geplaatst op
 • Inmiddels zijn een aantal video's van woensdag terug te kijken (doorklikken naar betreffende presentatie):
  http://www.picnicnetwork.org/set-5627-en.html

  geplaatst op
 • En we gaan weer live met de beelden vanuit de grote conferentiezaal. Moet eerlijk zeggen dat ik niet weet welke track ze vandaag vanuit de grote zaal zullen doen. Ik vermoed de eerste track met Kevin Roberts, Richard Hytner en Paul Molenaar.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.