• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Britney Spears vs Tyra Banks

Viral Friday: Britney Spears vs Tyra Banks
, NPB Media
@yizmo
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Matthew van Don't Feed The Artist met Britney Spears vs Tyra Banks. Het zit Britney de afgelopen twee weken niet echt mee. Na het gênante optreden tijdens de MTV kreeg La Spears het nodige te verwerken, o.a. het opzeggen van haar management en advocate, testen op drugs- en alcoholgebruik en wat al niet meer. Matthew maakte dit zeer goed gemonteerde filmpje van Britney en Tyra Banks, waar Tyra Britney flink eens toespreekt. Op plek 2, Obama Girl: I Like a Boy. Amber Lee Ettinger is terug! En niet alleen, ze heeft de Obama Girls, Giuliani Girls en de Romney Girls meegenomen voor een nummer voor de Amerikaanse troepen. In slechts 2 dagen tijd staat de YouTube teller op bijna 400.000 views! De video PETA: Alicia Silverstone maakt de top 3 deze week compleet. De actrice (bekend van de films Clueless en Scooby Doo 2) is uit de kleren gegaan voor dierenrechtenorganisatie PETA. De actrice promoot in het spotje de voordelen van vegetariër zijn.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier. In verband met vakantie (in Stockholm) zal er volgende week géén Viral Friday verschijnen. De volgende editie is dus op 5 oktober.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.