Viral Friday: Britney Spears vs Tyra Banks

21 september 2007, 06:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Matthew van Don’t Feed The Artist met Britney Spears vs Tyra Banks. Het zit Britney de afgelopen twee weken niet echt mee. Na het gênante optreden tijdens de MTV kreeg La Spears het nodige te verwerken, o.a. het opzeggen van haar management en advocate, testen op drugs- en alcoholgebruik en wat al niet meer. Matthew maakte dit zeer goed gemonteerde filmpje van Britney en Tyra Banks, waar Tyra Britney flink eens toespreekt. Op plek 2, Obama Girl: I Like a Boy. Amber Lee Ettinger is terug! En niet alleen, ze heeft de Obama Girls, Giuliani Girls en de Romney Girls meegenomen voor een nummer voor de Amerikaanse troepen. In slechts 2 dagen tijd staat de YouTube teller op bijna 400.000 views! De video PETA: Alicia Silverstone maakt de top 3 deze week compleet. De actrice (bekend van de films Clueless en Scooby Doo 2) is uit de kleren gegaan voor dierenrechtenorganisatie PETA. De actrice promoot in het spotje de voordelen van vegetariër zijn.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier. In verband met vakantie (in Stockholm) zal er volgende week géén Viral Friday verschijnen. De volgende editie is dus op 5 oktober.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!