VAC: About:blank zoekt gastbloggers voor Picnic Unconference

14 september 2007, 08:46

Over anderhalve week gaat PICNIC van start. Hier vindt ook de European Blog (Un)conference plaats. Een mooi initiatief, gratis toegankelijk en met name bedoeld als informele ontmoeting tussen bloggers uit Oost en West Europa. Weblogmagazine About:blank is op zoek naar iemand die (live) verslag wil doen van alles wat ook maar enigszins van belang is voor de Nederlandse Blogosphere. Dit in de breedste zin van het woord. De artikelen zullen zowel op About:blank als Marketingfacts worden geplaatst.

Onderwerpen die tijdens de Unconference aandacht zullen krijgen zijn o.a.

  • Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen webloggers uit het Oosten en het Westen
  • Hoe de veiligheid te verzekeren van mensen die op politiek en commercieel vlak commentaar leveren?
  • Hoe het gebruik van Web 2.0-tools het voor webloggers mogelijk zal maken op een meer productieve manier te netwerken.

Vooral ook omdat er op een informele (unconference) manier te werk zal worden gegaan en er bovendien nog genoeg ruimte is om andere onderwerpen te gaan behandelen. Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar om deze Unconference bij te wonen.

Heb jij al enige ervaring met betrekking tot de internationale Blogosphere, weet je wat daarnaast in Nederland speelt, bekend is, nog wat extra aandacht vergt, denk je dat je daar op een zinvolle manier verslag van kan doen, kan je snel en adequaat reageren op gebeurtenissen die ter plekke plaatsvinden, heb je een mening over hoe het weblogfenomeen zich verder zou kunnen ontwikkelen en wil je de uitdaging aan hier verslag van te doen op een voor about:blank nieuwe manier (o ja, en heb je een laptop?), neem dan zo spoedig mogelijk {encode=”post@aboutblank.nl” title=”contact met ons op”} of laat een bericht in de reacties achter.

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!