• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Ego Leonard

Viral Friday: Ego Leonard
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Ego Leonard. Het begon dinsdagochtend (7 augustus) als een groot mysterie. Een enorme legopop van 2,5 meter hoog lag op het strand van Zandvoort en niemand wist waar het vandaan kwam. Inmiddels hebben diverse kranten, Nederlandse- en internationale nieuwssites, weblogs, forums en sociale nieuwssites erover schreven.
Op plek 2, Nokia N81: 070829. Nokia zal op 29 augustus een persconferentie in London geven waarin ze een nieuwe dienst zal introduceren met de daarbij behorende toestellen, de Nokia N81 en N82. Om een hype hierom te creëren is de mysterieuze viral teaser site 070829.com gelanceerd.
De video Levi's 501: Change maakt de top 3 deze week compleet. Jeans merk Levi’s heeft Bartle Bogle Hegarty twee versies van zijn nieuwe 501 jeans reclamespot laten ontwikkelen: Eén voor hetero's en één voor homo's.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.