Nieuwe Sony Bravia commercial speelt in New York

6 augustus 2007, 17:05

De eerste Sony Bravia commercial met de stuiterballen en de tweede commercial met de verfbommen waren PR-technisch toppertjes voor Sony. De eerste creëerde spontaan veel buzz met gevolg dat Sony bij de tweede commercial de bloggers uitnodigde op de set en exclusieve content beschikbaar stelde.

Momenteel wordt in New York de derde Sony Bravia commercial opgenomen zo meldde Beyond Madion Avenue eerder al. De officiële site van Bravia onthuld nog weinig. De tactiek met het pro-actief informeren van bloggers tijdens het draaien van de commercial lijkt niet te zijn voortgezet; Slechts druppelsgewijs lekt er (al dan niet geregisseerd) wat informatie via Flickr of Twitter. Benieuwd hoe de uiteindelijk commercial èn de muziek zal zijn met blijkbaar huppelende konijntjes door New York.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    evroekel

    Toch is vreemd dat Sony dit keer geen bloggers heeft ingehuurd. Blijkbaar levert het inschakelen van bloggers niet extra exposure op gezien de al bestaande populariteit van de commercials?


    7 augustus 2007 om 16:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!