Hotspots in kaart gebracht van campings, jachthavens en garages

23 juli 2007, 04:21

Hotspots in kaart gebracht van campings, jachthavens en garagesAlhoewel veel mensen aangeven geen digitale media te gebruiken in de vakantie, wordt de groep die dat wel doet steeds groter. Voor die groep is de volgende tip van Peter Kentie wellicht interessant. Peter verwijst op Hotspot.nl naar Hotspotvinden.nl.

Deze site heeft niet alleen de Nederlandse en Belgische hotspots in kaart gebracht, maar biedt ook speciale overzichten van bijvoorbeeld alle alle Wi-Fi campings en ook de Nederbelgische jachthavens waar ongegeneerd gebruik gemaakt kan worden van Wi-Fi. In België is een hotspot bij de autodealer gemeengoed; in Nederland zijn er slechts 8 garages die deze logische dienstverlening bieden.

Veel surfplezier zou ik zeggen!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  Karel Kolb

  Wij hebben een jaarplaats op De Paalberg (Ermelo, http://www.paalberg.nl), daar is sinds kort ook Wi-Fi. Je moet er wel iets voor betalen.


  23 juli 2007 om 05:06
  mgvandenbroek

  @Karel: Wat is de impact van de aanwezigheid van Wifi op je vakantiegevoel? Dat zou btw best een interessant onderzoek kunnen zijn…


  23 juli 2007 om 05:13
  Karel Kolb

  @matthijs die invloed is nihil. De weekenden dat we er zijn loop ik op de hei, lig ik in het (piere)bad of eet ik een patatje in de snackbar. Buiten ons is de gem. leeftijd 50+, de wi-fi mast wordt vooral als waslijnhouder gebruikt. 🙂


  23 juli 2007 om 05:33
  mgvandenbroek

  @Karel: haha. Goed zo. Is het bier er ook goedkoop?

  @Paul: Interessant! Vooral buienradar is handig, natuurlijk. Voor als je een wandeling op de hei wil gaan maken… 😉


  23 juli 2007 om 06:52
  Karel Kolb

  Dat weet ik niet Matthijs, op de Veluwe wordt geen bier verkocht. 🙂


  23 juli 2007 om 06:59
  Bas Gezelle

  *offtopic*

  Weet er iemand toevallig of er een tooltje is dat je complete excellbestanden in bv. Googlemaps kan importeren zodat je een overzicht hebt van alle adressen op de map.


  24 juli 2007 om 05:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!