Nederlands Online Film Festival weer van start

12 juli 2007, 02:45

Wat lijkt op een horrorvervolg op de kinderfilms Kameleon 1 en 2, blijkt stiekem onderdeel van de nieuwe campagne voor het Nederlands Online Film Festival (NOFF) te zijn. Het NOFF geeft Nederlandse filmmakers voor het tweede achtereenvolgende jaar de kans om hun korte online films in te sturen en te strijden voor de NOFF Publieks- en Jury prijs tijdens de tien dagen van het reguliere Nederlands Film Festival 2007.

Om daar online ruchtbaarheid aan te geven is door online bureau Pool een “trailer-mashup” campagne gestart. Na Zwartboek 2, is nu ook de trailer van Kameleon 3 : Schippers van de dood gepubliceerd.

“De campagne voor NOFF zoekt de grenzen van online film op. Vorig jaar waren dat spoofs op populaire internet filmpjes, dit jaar zijn het trailer mashups van bekende Nederlandse films. We hopen hiermee filmmakers en filmliefhebbers aan te spreken en te laten zien hoe breed online film is.” De eerste 20 inzendingen voor het festival, evenals de mashups, zijn vanaf nu te bekijken op www.noff.nl.” aldus Rocco Stallvord (online mediastrateeg bij Pool).

Jason Simmonds
Innovatie Specialist bij coming soon

>> Wie is Jason? <> https://www.tribethinking.com <> jason@tribethinking.com <<

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!