• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Good Cop, Baby Cop

Viral Friday: Good Cop, Baby Cop
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Good Cop, Baby Cop. De Amerikaanse acteur Will Ferrell en de twee jarige Pearl McKay zijn terug! Eind april haalde het eerste deel "The Landlord" de nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10. In de nieuwe viral video "Good Cop, Baby Cop" krijgt Will Ferrell wederom te maken met Pearl McKay, dit keer als keiharde politie agente.
Op plek 2, The NY Times: My iPhone Diary. Apple stuurde de iPhone de afgelopen week naar diverse belangrijke media, o.a. Newsweek, Wall Street Journal Online en de NY Times. Alle recensenten zijn overwegend positief. David Pogue van de NY Times maakte een vermakelijk filmpje incl. recensie.
CiCi's Pizza maakt de top 3 deze week compleet. De Amerikaanse keten CiCi's Pizza, die voor slechts $4.49 een "All-You-Can-Eat Buffet" biedt, heeft de makers van de Ray-Ban viral in de arm genomen voor hun virale campagne. Wederom is Feed Company erin geslaagd om een professionele video er amateuristisch en user-generated achtig uit te laten zien.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Eindelijk tijd om de viral friday van deze week te bekijken. Zitten opnieuw weer hele aardige virals tussen. Toch blijf ik het jammer vinden dat er zo weinig Nederlands materiaal tussen zit. Kunnen wij Nederlanders geen goede virals maken of wat is eigenlijk het probleem? Waar blijven bureaus als LaComunidad, Energyze, DDB, Oberon, TBWA en anderen met hun virals voor 2007?

    Als het zo doorgaat krijgen we eind dit jaar een top 10 die louter bestaat uit buitenlandse virals!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.