SBS maakt Cannes Lions 2007 shownieuws

25 juni 2007, 06:19

Naast de Jonge Honden die met mobieltjes probeerden de mooiste filmpjes te maken was ook SBS met camera’s aanwezig in Cannes voor een dagelijkse portie Cannes Shownieuws. Leuk om te zien hoe de gevestigde orde zich steeds meer gaat bedienen van andere en nieuwe manieren om content te gebruiken. Het Cannes Shownieuws was iedere ochtend te zien in de Telegraaf ontbijt lounge op Plage NL waar ook Adfolive te zien was. Het Cannes Shownieuws lijkt niet zozeer op de gelikte televisieversie maar geeft meer sfeerbeelden en korte impressies. Op de video staan een aantal afleveringen achter elkaar. Leukste momenten: De reclame op 3 minuut 45 seconden. Op 4 minuut 16 een interview met Raymond Spanjar, Bram Holzapfel, Annemiek Klein en Tjeerd Kooij over de ontwikkelingen op het gebied van online. Op 9 minuut 12 een klein verslag van het Cafe du Print onder leiding van Norbert Mirani.

Antoinette Hoes is interactive strategy director & managing partner bij Leylines, een onafhankelijk bureau voor interactieve strategie & online PR en mediainzet. Ze geeft cursussen new media management bij het Post HBO programma van het Centrum voor Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Zij is geïnteresseerd in online communities & what makes them tick, games, AI en alle mogelijke mooie manieren van online met klanten interacteren. Leylines helpt organisaties en merken hun doelstellingen te realiseren met het inzetten van: Interactieve strategie Geintegreerde interactieve media en middelenstrategie Mediaplanning & Media-inkoop Online PR & seeding Campagne Management & Optimalisatie "We're in an information economy. They teach you that at school. What they don't tell you is that it is impossible to move, to live, to operate at any level without leaving traces, bits, seemingly meaningless fragments of personal information. Fragments that can be retrieved, amplified." (Gibson, 1988: 30)

Categorie
Tags

6 Reacties

  media

  Heb de video maar toegevoegd; inderdaad leuk gedaan!

  Balen trouwens dat ik dat allemaal heb gemist. Volgend jaar ben ik er zeker bij!!!


  25 juni 2007 om 07:25
  Flitter Blog

  Leuk inderdaad! Niet gedacht dat ik hier nog Shownieuws zou tegenkomen..


  25 juni 2007 om 11:52
  media

  @Ant: volgend jaar doen we gewoon de IAB-vergadering in Cannes. Btw, die special effects van Tjeerd is hier op marketingfacts ook al een paar keer voorbij gekomen. Inderdaad leuke campagne!


  25 juni 2007 om 17:24
  Aline

  Hey waar zijn wij gebleven???? (de 4 nederlandse dames die zo hun best hebben gedaan om lief naar jullie te zwaaien op de boulevard)… Gewoon ordinair eruit geknipt… 😉


  3 juli 2007 om 16:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!